MAS CABRIT                  Aula Entorn  Rural

  

 

SORTIDES ESCOLARS


 

A continuació, trobareu diferents activitats que Mas Cabrit ofereix a les escoles, per cursos d'infantil fins a secundària, per tal que ampliïn el seu temari de manera més pràctica o bé perquè gaudeixin d'un dia d'esbarjo en un entorn diferent al habitual.

Podeu triar 1 o 2 activitats entre els següents grups temàtics:    

Hort i animals  

Guia per la granja on trobarem els cultius de temporada, l'estat dels arbres fruiters i els animals, així com, l'explicació de  tècniques de reg i compostatge. Ens aturarem en els aspectes més suggerents per edat i temari escolar.

Hort: Visita a l'hort on veurem els diferents cultius de temporada i aprendrem el procés des de la preparació de la terra fins a la sembra, el manteniment i la collita del producte.

 

Aromàtiques i plantes medicinals:Farem un recorregut per les diferents plantes de temporada. Aprendrem quan recol·lectar, com preparar-les i els usos bàsics i quotidians com a remeis naturals.

De l'hort a la cuina: El.laborarem, d'una manera senzilla, un plat  a partir dels productes de l'hort  i la granja. D'aquesta manera aprendrem d'on surten els aliments i com es poden preparar per obtenir una alimentació sana i equilibrada. 

Animals: Reconeixerem els animals que hi ha a la finca, les seves característiques principals i com tenir-ne cura. Així veurem quin és l'aliment adequat per cada animal, com preparar-lo i què podem obtenir de cada espècie.


 

 

Objectius: - familiaritzar-se amb l'hort  -conèixer la temporalitat dels vegetals - reconèixer l'origen dels aliments - conèixer la importància d'una dieta equilibrada i saludable -identificar les diferents espècies d'animals que viuen a l'hort - treballar la percepció a través dels cinc sentits - identificar vegetals, arbres fruiters, plantes aromàtiques i medicinals-  gaudir de la natura amb respecte


 

 


 

 

Cada activitat té una durada de 60 minuts      

Durada de l'estada: de 10h-15:30h 

(esmorzar a càrrec dels mestres)

 d' 11h a 13h (activitats)

  (dinar a càrrec dels mestres)

Preu:  Fem pressupost 

Podeu vindre a fer les vostres activitats sense els monitors de Mas Cabrit! 4€/alumne


 

 

Per activitats especials podeu enviar-nos un mail a: mascabrit@mascabrit.com